21 Decembrie 1989 – 2013 . O continuare…

„Ma bantuie o convingere intima ca, daca printr-un miracol, celor din 21 decembrie ’89 li s-ar fi aratat intr-un rezumat pe fast forward care va fi istoria celor 24 de ani si la ce se va ajunge dupa doar o generatie, ar fi plecat acasa fara pic de regret.”

Politica ta

tarani-carciuma-inundatiiNu mi se intampla foarte des sa procedez ca la postarea anterioara : sa nu admit comentarii. Nici nu cred s-o fi facut vreodata. Am procedat asa fiindca mi-am zis ca orice comentariu e de prisos sau, daca ma insel, o sa constat aici
Dupa 24 de ani, – o alta generatie irosita, oare a cata ? –  constat cu o tristete scarbita ca „libertatea, democratia” nu au reusit decat sa scoata la suprafata tot ce e mai urat dintr-un popor care, ce-i drept, a avut intotdeauna „talentul” asta.
Ma uit in jur, de la Vladica pana la opinca, de la presedinte la ultimul politician, da, ala arestat ieri pentru 3000 de lei spaga, si vad toata pegra, analfabetii, mitocanii, gusatii si neterminatii.
Tristetea se amplifica atunci cand constati ca nu exista alternativa. Opozitie ? Societate civila ?! Generatia care vine din urma ? Cine, care, unde ? Ciudateii astia…

Vezi articol original 91 de cuvinte mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s